Рано ранила Калина
да се изучи в Европа.
С гербова вярна дружина
фондова нива да копа.
Хем копа, хем милиарди
европарици умее
да усвои по САПАРДи...
ОЛАФ не важи пред нея.
Калина лична мома е.
Точно брои и пресмята.
Мотика и да не знае,
но е добра в занаята.
Че в сметките си я бива,
личи си – далече стигна...
С диплома даже фалшива,
през куп слепци се издигна.
© Борко Бърборко Всички права запазени
актуално, чудесно!