Безмълвна съм.
Като камина.
Поглъщам те.
И изгаряш ме.
Толкова съм нетърпелива.
От мъртвото вълнение
на зимата.
Сълзи назаем не събирам.
И бързам.
И дишам.
И обичам.
Следи от безнадежност.
А слънцето наднича.
През камината.
© Яна Всички права запазени