15.12.2010 г., 12:28 ч.

Камино 

  Поезия » Любовна
554 0 0

По пустинния път към морето

срещнах своята съдба,

на колитас аромата

с теб отново ни събра.

 

Луната, на надежда, Синя,

над нас изникна бледа,

но и в безумните години

в очите ни по-нежно гледа!

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??