2.05.2006 г., 18:54 ч.

Кан-кан 

  Поезия
789 0 0
защо ли подозирам:

качулати
кандила смъдливи
кански монотонно вият да и
Кантски вкус от
каната на плитковерие с-
канират за гмурци
канонизират картонени светци с-
кандализират благодумно
кандидати за глупци с
канап конопен и тръни от треви
венче си свиват
и
се кичат
и
позират
докато ти
индулгенция си плащаш
със мечти
нали?

© Марвин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??