СТРАХ МЕРАКЛИИ ПАЗИ
Бе, като гледам кандидатите,
бая оперени, устати те
не само, мисля, според мен са,
пък ги уплаши тест на Менса...
ДОНДУР-ДОНДУР-„ДОНДУРКОВ“ 2
В Африка мухата цеце,
знам – по сънна болест спец е.
Тука пък приспивна спецка
може да ни стане Цецка.
ТАНДЕМИ С ПРОБЛЕМИ
Тез и тез, и тез двамина –
ялови ми се все чинат.
Ала повечето двойки
имат май солидни дойки...
ИЗЦЕПКИ БАЛКАНСКИ ПО АМЕРИКАНСКИ
Нямаме си Доналд, Хилари,
но изпечени нали са,
нашенските словодилъри с
ъщо могат ни САЩиса.
ОРИСИЯ
Ужким доста кандидати
пишат му се мама, тати...
Пак народецът обаче
ще остане май сираче.
© Борко Бърборко Всички права запазени