Заключих вратите
с катинар голям.
Гледай от прозореца звездите,
но погледа ти да спре до там.
Не можеш да избягаш -
вече си в капан.
Отключих ти сърцето си
и изход няма - вътре си сам.
Не гледай тъй гневно в очите ми,
влюбих се, но как и аз не знам.
Не можеш да избягаш -
вече си в капан.
Никога не идвам в съня ти -
не ме каниш ти там.
Но ти не излизаш от моя
и това е проблемът голям.
Не можеш да избягаш,
вече си в капан.
Мислите ми бягат при теб,
недей ги отхвърля, бъди разбран.
Писах това стихотворение за теб,
но и в него си ти затворник сам,
и не можеш да избягаш,
вече си в капан.