30.06.2006 г., 19:19 ч.

Капка по капка 

  Поезия
904 0 2

Не чуваш ли как капят сълзите ми
във водните окови на душата ти?

© Аланна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??