От очите ми капят магии,
капят истории, капят стихии.
От ръцете си правя икони,
правя молитви, правя и спомени.
От дъха си развързвам надежда,
разплитам и пътища, намирам пътеки...
От бъдещето „свивам” поуки,
свивам гнезда и намирам пролуки.
От очите ми капят магии,
капят истории, капят стихии…
Ветровете, закотвени в мене,
днеска бушуват за всичкото в минало време.
© Свобода Всички права запазени