Ред е на новите "Капки акварел".
Картината е на Уйлям Хаенраетс, а останалото... От мен!
Б.
Капчица една…
Дори съвсем
нищожна
от парфюма ти
ми стига,
всякаква посока
да сменя,
ако била е
противоположна…
Безсилен
светофарът
нека мига!
***
Тънки глезени
под пръстите
изгарят
в тази вечер
звездопадна!
Забравено
от мисли…
И развързано
от връзки,
всичко, дето
може да се
сваля!
Любовта е…
Просто жадна!
Б. Калинов
08.04.2011г
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени
Много се радвам, че ви харесва!
Б.