Поредната "Капка акварел".
Майсторската рисунка е на големия американски художник от китайски произход-Z.L. Feng.
Подбудител е Христина Мачикян-hristam. Тя има този навик...Хубав, междувпрочем!
Надявам се, че ще ви хареса!
Б.
© Борис Калинов Всички права запазени