3.07.2015 г., 8:46 ч.

Капки дъжд 

  Поезия » Любовна
488 0 1

Аз търся някакво прикритие,

случайност, която да ме оправдае,

да скрие болката в очите ми,

щом не може да я обуздае.

Тя, бурята, е едва началото.

Чак очите не могат да я поберат.

Но те събират болката бездънна, цялата

и търсят на кого да я дадат.

И така сама под своето приктитие,

свободна се усещам изведнъж.

Намерих грим да залича сълзите си

и това са просто капки дъжд.

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Намерих грим да залича сълзите си

    и това са просто капки дъжд."

    Хареса ми, дъждът често крие сълзите ни, уви! Поздравявам те!
Предложения
: ??:??