17.06.2014 г., 22:54 ч.

Капят ноти 

  Поезия
352 0 3

Гоня ветрове,
газя върхове. 
Пазя...
Имам страхове,
спирам дъждове.
Лазя...
В бялата следа
виждам светлина.
Дишам....
Тръгвам, за да спра,
спра ли, пак вървя.
Пиша...
Ехото мълчи
с блясък на звезди.
Свети...
Чувствата ми врят, 
сякаш че горят - 
куплети...
В мен едно дете
отказва да расте.
Зная... 
Пътят е следа 
ще го извървя,
до края...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??