Бойко: "Цецо, Бареков прецака ни.
С калта на истината изцапа ни.
Ти си майстор на фалшификацията.
Как да измамим нацията?
Ще касираме изборите днес -
това е в наш интерес.
Ще направим нови бюлетини фалшиви
и ще спечелим изборите щастливи."
© Георги Всички права запазени