Катарзис
По пътеки вървя,
към себе си се стремя,
искам с емоциите си да летя,
не се нуждая от емоционали миражи
и духовни съботажи,
търся истината,
а не лъжата,
в хорското мнение
не се вживявам,
с усилие и старание всичко преодолявам,
граници не си поставям,
житейските си приоритети осъществявам.
© Пламена Сомова Всички права запазени
Поздрав!