Като потънал кораб
в студен айсберг разбит,
изгубено някъде в морското царство,
сърцето ми още твоето име шепти.
Дори и силния удар ти простих,
Дадох ти сърцето, което разби.
Дадох ти душата,която рани.
Дадох ти себе си, дори погуби ме ти.
© Петя Димитрова Всички права запазени
Поздрави!