На Катето - моята внучка
Малко слънчево момиче,
чудя се на кой приличаш?
Като мама си красива,
русокоса бърборица;
като тати работлива,
упорита и умница;
като баба очилата
книжки шарени рисуваш,
като птичка сред цветята
чуруликаш и лудуваш.
Мое слънчево момиче,
много, много те обичам!
© Галина Белинска Всички права запазени