Катерят чувства
билото на разума
със раници от сбъднати мечти.
Усмихва се
върхът на вярата
и мисълта-орел лети…
Страхът-мъгла
във ниското остава.
Пресъхват уморените сълзи.
И истината
огнена изгрява
със жадни стихове-лъчи...
© Веселка Стойнева Всички права запазени
И да е Весела твоята Коледа!