Какво бих искал аз,
нищо повече,
само една жена,
която да обичам
и тя мен също,
да се обичаме.
Ние двама с нея,
като двойка гълъби,
само аз и тя.
Да сме неразделни
като гълъби,
цял живот двама.
С вяра да живеем двама,
без страх и притеснение.
Като гълъбите да сме
двама,
да се обичаме до края.
© Георги Христов Всички права запазени