Във теб ще се промъквам като котка,
във твоя скут ще лягам спотаена.
Ръцете ми ще те докосват пипнешком,
а устните по тебе ще гадаят...
Във теб ще се промъквам крадешком,
докоснала на слънцето лъчите.
В очите ти ще пламват мълчешком
на моята любов мечтите.
© Нели Всички права запазени