27.06.2008 г., 18:56 ч.

Като летен дъжд 

  Поезия » Любовна
652 0 1

Като летен дъжд


Направих много грешки, но пак не спирам,

ако не бъда за миг с теб... аз умирам.

Ако за секунда не усетя твоето тяло,

сякаш сърцето в мен не бие, то е спряло.


Като летен дъжд появяваш се ти.

Все те няма, рядко изпълваш моите очи.

Но като него си приятен и като докоснеш ме в нощта,

о... това са най-желаните мигове топлина.


Накрая изгрява слънцето, появява се дъга,

толкова красива и очаквана като моята мечта.

Но бързо изчезва, отива си тя,

както правиш и ти сега.


Идваш бързо и така отиваш си,

като летен дъжд си до мене.

Идваш, целуваш ме и си тръгваш,

но в тези жарки дни, това е най-хубавото време!

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??