Това съм търсела през цялото време,
тази магическа песен.
Май че съм чакала само за тебе,
на устните ти вкусът е чудесен.
Пръстите ти нежно докосват косите ми,
кожата ти тъй е топла, че изтръпвам.
Гласът ти прошепва моето име, и
не мога да дишам, но така добре се чувствам.
Сякаш сънувам, а всъщност съм будна,
в ръцете ми падат всички звезди.
И само ти, само ти си ми нужен,
за да живея... ще останеш, нали?
© Мария Всички права запазени