8.08.2024 г., 9:06 ч.

Като насъщния... 

  Поезия
97 0 0

Не този, който оправя

кухнички и ресторантчета.

Трябва ни като насъщния,

един всемогъщ,

   вездесъщ "шеф Манчев" –

да ни избави

от кошмарите

                    в държавата.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??