КАТО ОГНЕНИ СТИХИИ
Като огнени стихии
бушуват страстите у мен.
С години трупани мълчания
напират като водопад студен.
И болката жестоко ме разкъсва,
и любовта кипи у мен,
и някак си се чувствам чужда
в този свят опорочен.
© Анка Келешева Всички права запазени