Kато пеперуда
С настъпването на първите лъчи като цвете не увяхвай.
Усмихни се, в сянката под някой облак не се сгушвай.
Като забравена книга покрита от праха по заглавието
или стар спомен, потънал дълбоко, дълбоко в морето.
Ти още си ми в сърцето!
Като птица в облаците размахай нежно крилата си.
Намери дълбоко скритата нашата душа.
Слънце, донеси надеждата, за да засияят отново нашите лица.
Като вълшебница просто размахай своята магическа пръчица.
И върни отново блясъка в очите ни - тази малка угасваща искрица.
Kато пеперуда хвръкни в нечий други длани и ги промени.
Прелети необятните реки и високите планини само за секунда.
Останаха ни само черно-бели спомени, остани будна!
Всеки ден си жадна, всеки ден за тебе е едно ново начало.
Толкова много вода, обърни се, заради нас погледни своето минало.
© Няма Такова Всички права запазени