Боголюбна и нежна,
аз в душата те скрих,
като страст неизбежна,
като шепот на стих.
Като светла милувка,
като таен залог...
Като топла целувка
и без чут аналог.
И със тебе в душата
аз съм все причудлив,
как редят се нещата
във живота щастлив.
А с любов и надежда
по различни места,
нас по път ни отвежда
на сърце песента.
Благолюбна и нежна,
аз сега те открих
за съдба неизбежна
и за песен по стих.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Трогнат съм от адмирациите и от оценките.Успешна и творческа за вас Нова година!
Поздрави!!