24.07.2012 г., 13:08 ч.

Като река 

  Поезия » Любовна
511 0 2

Като река

 

Река съм, пълноводна и добра,

събрала нежността на върховете,

преливам в слънчева дъга,

а брегове са ти ръцете.

 

В извивки топли те зова

под думи - камъчета изтъняла.

Седефената риза ще сваля,

прегърнеш ли ме в звездно наметало.

 

Рисувам те от капчици роса.

В струите копнежност ще те скрия.

Ела! Любов накъсва ни дъха,

пречистваща любов за двама.

 

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,Боряна!
  • О, колко е красиво само!
    Поздравления Пепи!
Предложения
: ??:??