Ти се появи в живота ми,
като спасение дойде.
Подари ми любовта си
и болката от мен отне.
Ти даде ми стимул за всичко,
разбрах колко красив е този свят.
В замяна не поиска нищо,
дори от сърцето ми част.
Остави се на течението бурно,
дочака аз сама да се предам,
да кажа, че сърцето ми бие лудо,
че обичам те аз със плам.
© Пролетното момиче Всички права запазени
Поздрав от Шкафчето!