19.07.2007 г., 9:26 ч.

Като вълна 

  Поезия
532 0 2
Като вълна

В бряг се разбива вълна -
разбита е и моята душа.
От мъка тя страдае
вълната с грохот, пък, ридае.

Болката затихва, с нея и плачът.
Вълната пък утихва,  с нея и гневът.
Вълната се надига, залива ме с вода,
в мене се поражда отново радостта.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??