19.02.2009 г., 1:18 ч.

Като за последно 

  Поезия » Любовна
752 0 1

От твойте шепи черпя вдъхновение.

Очите ти ме къпят в слънчеви лъчи.

И няма вече никакво значение

дали Земята днес ще спре да се върти.

 

На устните ти искам последното дихание.

Последният ти шепот нека в мен се притаи.

Целувай ме безспир, бъди мое страдание.

Сърцето ми безумно без жал изпепели.

 

Остави ме за последно в тебе да потъна.

Отведи ме на далечния самотен бряг.

И тогава с нежността си пак убий ме...

Подлудявай ме, ти знаеш как!

 

Под синьото небе люби ме.

Бъди последният ми грях.

Щастлива за последно направи ме,

а пък после си върви... не ме е страх.

© Христина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??