Терзае ме странното чувство,
че и Чалгата май е изкуство. :-)
----------------------------------------
Имам си аз една
мила хубава жена.
Пеят щурците, грее луна,
Таня се нарича ТЯ.
Ой Та..Та..Таничка,
хрупкава кат` баничка,
аз ще те схрускам, ще те изям,
на друг нeма да те дам.
Снощи минах покрай нас,
лампата ни светеше,
лампичката светееше Тааничка,
а Ти вкъщи шеташе.
Ой Та..Та..Тааня
моя хубава жена,
аз ще те срускам, ще те изям,
на друг нeма да те дам.
Къркан връщам се сега,
чакаш ме с точилката,
пищят ушите, боли гърба,
Таня е моята съдба.
Ой Та..Та..Таничка
хрупкава кат` баничка,
аз ще те схрускам, ще те изям,
на друг нeма да те дам!
Весо, 20.12.2017г.
© Веселин Христов Всички права запазени