24.08.2007 г., 10:24 ч.

Казваш, че ще те изоставя! 

  Поезия
716 1 25
Казваш, че ще те изоставя!
Защо си мислиш така?
И за секунда не си го помислям -
искам да бъда щастлива жена.
Казваш, че бързо ми омръзват хубавите неща!
Господи, какво говориш?!?
Коя би избягала от теб и твоята доброта?
Казваш, че се обиждам бързо и имам много тайни!
Мили мой, аз, до болка, съм ти вярна
и имам чувства безкрайни.
Казваш, че съм хубава и имам добри очи!
Не ме карай да се изчервявам!
Знаеш, че от тях могат да капят и сълзи.
Ти можеш да казваш много неща,
но аз зная, че въпреки всичко, за теб съм една!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??