Казваш ми „Обичам те!"
Нима всичко е толкова просто?...
Говориш ми, заричаш се...
а има ли смисъл изобщо?
Думите не стигат,
щом само думи са те:
"Обичаш ме", "обичам те"... Не, стига!!!
Нима си вярваме... лъжи са те...
© Надя Стоянова Всички права запазени
Поздрав!