И казват, че човек е емоцията,
която оставя в хората след себе си...
И казват, че ще е винаги с теб,
щом мислите ти не престават да са с него...
Значи не може да си си отишъл безвъзвратно!
Защото си в мислите ни, в спомените ни,
В сърцата ни...
Защото съумяваше да виждаш в нас
най-добрите качества...
Защото сам ти ни правеше по-добри!
Защото ние сме това,
което твоята доброта сътвори с нас...
И нищо не е в сила да промени това!...
© Лилия Всички права запазени
С обич.