14.07.2017 г., 14:08 ч.

Кино 

  Поезия
284 0 0

Винаги сядам
на последния ред в киното.
Мисля, че съм влюбена
в пустотата.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??