19.10.2017 г., 11:40 ч.

Клечка. Мечка, Пътечка 

  Поезия
698 0 1

 превърнала се русалката в своите мечти... 
разходила се из света.и пожелала живота си преди.
 
Няма връщане назад...
пожела си... и получи ад...
изживява мечтата на слугата..
изживява свободата...

Криворазбрана..нанасяща рана след рана..
получи желаната размяна.....

но съжали... и 

на брега се върна..но океана не я прегърна...
никой тя не зърна...

и тогава... стъкло потърси и намери...
русалките винаги били са смели...

разкъсаха я гладни мършави акули...
... изплюха само... така мечтаните цървули...

© Росита Шапова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??