12.09.2024 г., 17:45 ч.

Клетвен ден 

  Поезия » Любовна
70 0 0

Подавам ти ръка с усмивка,

а ти прошепваш остани.
И зная, че съм днес щастливка,
с широко греещи очи.

 

Потрепва алената рокля
по тялото като вълна,
а слънцето росата стопля 
и плиска златна светлина.

 

Изпращам огненото лято
и стъпките стаили дъх.
Сребро в косите вместо злато, 
изкачва всеки своя връх.

 

Прегръщам пулса на зората,
свидетелка на клетвен ден.
Посрещам воя на вълната
и тя потъва в моя плен...

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??