Понякога третиран като скот,
той едва свързва двата края
и тъй, уви, е цял живот -
защо не му помагаме - не зная.
И в кофата нищо няма -
дори остатъци от плодове
и затуй мъка голяма -
абе ние хора ли сме, или зверове!?
© Георги Всички права запазени