Разстелете плюшения килим!
Нека фанфарите да свирят!
На кметския стол ще настаним
идеала, що софиянци избират!
Новата Семирамида иде,
няма скука - кучета ни хапят!
И Ню Йорк ще ни завиди -
как във общината лапат!
Дупки по улиците вън виж -
защо трябва да ги пълнят!
Софиянецо, сладко спиш,
що обещанията да изпълнят!?
© Георги Всички права запазени
За такива хрумки има блогове и лексикони...