Щом видя я,
цяла мъжка България
(да я обладае)
към Владая
се емна -
в списъка да се запише
за нейната нощна приемна.
Че без комплекси
е секс - кметицата - адреналинка;
хич не ѝ приляга
да си ляга саминка.
Със сатири и Купидони
вихри се в щури купони.
В барове и дискотеки
хвърля зарове,
бедра чепи пред всеки.
И понеже във всичко
тази кметица "окей" е
и с безупречен атестат,
поискаха избирателите
специално за нея
безсрочен мандат.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени