5.03.2007 г., 11:55 ч.

Книгата... 

  Поезия
948 0 4

Книгата е словото в човека.
Книгата излъчва светлина.
С книгата живота става вечен.
Съкровищница с думи и слова.

Звезден прах от книгите се сипе.
Звезден прах от синкави звезди.
И животът не върви без книгите.
И никога не ще ни провърви.

1996Г.

© Анелия Овчарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??