Когато...
(лирика)
Когато Аз и Ти сме щастливи - любовта слива нашите сърца...
Когато Аз и Ти с усмивки танцуваме нощем -
звездите ярки огряват нашите сърца...
Когато Аз и Ти страдаме - нашите сърца плачат ден и нощ...
Когато Аз и Ти плачем - тъгата е нашата компания
ден и нощ...
Когато Ти си щастлива - слънцето се усмихва в знак на нашата любов...
Когато Аз и Ти в дъжда танцуваме - дъждовните капки измиват негативните емоции от нас...
Когато Ти обичаш истински - любовта обединява нашите съдби и щастливи ги прави завинаги...
Когато Аз обичам истински - твоето сърце с моето се сливат в едно и любовта заедно ни събира завинаги...
© Пламен Дилов Всички права запазени