14.02.2009 г., 11:16 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
703 0 7

                       Когато

 

Когато почувстваш нужда от ласка,

спомни си веднага за мен.

Ще дойда при теб, но не с пушка и каска,

а като верен и възторжен твой фен.

 

Когато почувстваш нужда от нежност,

за мен се сети пак!

Ще дойда веднага по спешност,

ще дойда, и  то как!

 

Когато напълниш очите със сълзи,

на мене се обади само!

Ще дойда много бързо

и ще сложа под главата ти моето рамо.

                       1999 година 

 

© Асен Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??