Когато се чувстваш разбит,
пренеси се назад в годините,
разрови запрашените спомени, избърши ги и...
и открий любовта...
Да я видиш няма да е възможно,
но дъхът и Ще те стопли за малко
и лек мирис на лалета Ще раззелени очите ти,
денят ти Ще мине в мисли,
набързо и без да горчи,
Когато се чувстваш разбит,
полети в бездната на думите и ги подреди.
Ще..
© Илияна Димова Всички права запазени