Когато …
Когато си объркан, смутен и запленен,
спри и замълчи,
вслушай се в сърцето ти –
то шепти и не греши.
Когато в мисли си вглъбен
имислиш, че си заблуден,
не отричай онзи ден,
в който бил си ти пленен.
Решиш ли да вървиш напред,
назад се връщай
само, за да продължиш
с добр
o напред.Злоба не стаявай
и доброто не забравяй.
Душата своя отвори
и нека любовта те покори.
© Екатерина Йорданова Всички права запазени
тя любовта е дар...
...
п.п. сложи едно интервалче на 7 ред(или шести, ако не броим заглавието )