Когато…
Когато облаците бели
за мене само заблестят,
лъчите слънчеви поели,
във синьото небе летят.
Когато твоята усмивка
докосне моето сърце,
аз чувствам се една щастливка
и радвам се като дете.
Когато дългото мълчание
прекъсне радостния ден,
усещам те дори от разстояние
и мислите ти са за мен.
Когато ти си ми в сърцето,
когато идваш с любовта,
там горе някъде в небето
и облакът ми маха със ръка…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени