Когато слънцето се скрива
От черни облаци в небето,
Когато всичко си отива,
Когато плаче ти сърцето,
Когато всичко ти тежи,
Когато няма я надеждата,
Тогава просто си кажи:
- Обича ме!
- Това е важното!
Тогава връща се усмивката
И идва ти да полетиш,
Тогава връща се надеждата,
Тогава стопля се сърцето,
Тогава вятъра се появява
И виждаш слънцето:
- Изгрява!
А то е по-красиво от преди…
© Ваня Всички права запазени