Когато бях нормална
препивах често с водка
и после се отбивах
с несигурна походка
във някое казино-
играех на рулетка
и с много бяло вино
пилях безброй салфетки..
И често се събуждах
до мен със непознати.
(понеже бях нормална)
вечерях със цигари.
Но вечните купони
и многото ракии
докараха проблеми
със моите комшии.
И взех да се замислям
да спра да се напивам.
Любимото казино
започнах да презирам.
И след една година
на книги и диети
започнах да си мисля
за хиляди проблеми.
И взех да полудявам
посегнах към лекарства
без Валиум не лягам
и пазя се от всяка
така опасна болест
от страх ми се повдига-
броя си пулса нощем
и колко пъти мигам.
Отидох да обсъдя
това със психиатър
той каза, че съм луда
изписа ми лекарства.
Но не , не ми минава..
Сега съм във Курило
и затова ти казвам,
наблягай на текила
и млади руси дами.
със екзотична жилка,
и утре като станеш-
вземи една бутилка
със отлежало уиски-
започвай отначало
недей да се замисляш-
Нормално е.
Нормално!
© Деница Гарелова Всички права запазени
П.П.. ХаресА ми...