Тягостна ли днес е тишината.
На съдбата ни тъгата.
Виждам в очите ти боли.
И животът е тъжен нали.
Когато в сърцето е студено.
Ще гледам в тебе уморено.
И тъжно е нали небето.
Че в нас боли сърцето
Когато уморени сме сега.
Нека замълчим за някога.
И да потърсим в изгрева надежда.
Че животът някога сам се подрежда.
© Гергана Гочева Всички права запазени