Когато любовта е страст
на Надя
Когато любовта е страст
и срещна погледа ти само,
вцепенен потъвам в сласт,
докоснал голото ти рамо.
И мраморът на малките гърди
в душата огън пали и бушува,
какво, че безразлична си, нали
сърцето като буен кон лудува.
А погледът съвсем случайно
надолу се плъзга по бедрата,
задъхан искам го безкрайно,
на тялото да пия аромата.
Не теб, аз искам ти душата
в безумна страст да обладая,
любов да грейне над Земята -
два ангела да полетят в безкрая.
2009-06-01
Вдъхновено от Сън на Elpida (Надя Стефано)
© Аластор Всички права запазени
Andromaha (Белла ) - Внимавай с Давола! Поезията е дяволска страст.