Остава след мене сърцето голямо
Толкова пусто и толкова празно,
Защото не знаеш какво съм за тебе
Докато ме няма и съм толкоз далече.
При всеки май така се получава
Обикваш човека, когато го няма
Всяка целувка сега е безценна
Защото била е просто последна.
Няма как греха да изкупиш
Животът оставя те сам да се луташ
Поне сега вече ще знаеш
Какво искаш и за какво мечтаеш!
Сега нещата имат нов смисъл
Макар на самота да си се орисал,
щастието е вече изпитано,
Дори да стане, когато е минало!
21.08.2005
© Александра Всички права запазени